Support og brukerinformasjon

Partreff.No | Vforum gir dere svært mange muligheter til å finne spennende profiler. Det kan være lurt å lese litt i denne brukerveiledningen, både for å plukke opp noen tips og kanskje gjøre deres opplevelse litt bedre.

» OBS! Enkelte Mobil-Emojis kan IKKE benyttes i meldinger, da dette sletter teksten!


Opprette profil

Når dere oppretter en profil, husk å unngå æ-ø-å, bindestrek og andre tegn. Kun bokstaver, understrek ( _ ) og tall er tillatt. Benytt en epostadresse som er i bruk! Og husk: Dere MANGEDOBLER sjansen for kontakt med et profilbilde (AVATAR). I mobilsøk blir normalt profiler uten bilde IKKE vist!

VIKTIG: Hvem leter dere etter?
Når dere skal angi hva dere leter etter, husk at dette ikke har noe med legning å gjøre. Leter du etter en VENNINNE, bør du merke av at du leter etter en "KVINNE". Likeså hvis du som mann leter etter en kamerat: Merk av "Mann". Par som leter etter andre par og vennepar må også merke av at de leter etter "Par".
Husk også å merke av hvilken type kontakt dere ønsker; f.eks. vanlig vennskap eller litt mer krydder i hverdagen. Eller begge deler :)

Etter registrering
Når dere har opprettet deres profil, gå gjennom sjekk-listen i deres admin. Det er MANGE flere felter dere kan legge inn om dere selv. Det tar dere et par minutter, men vil gi uttelling senere. Det samme gjelder opprettelse av ett eller flere album:

Album for bilder
Velg "Bilder" og "Opprett album" (må gjøres for å kunne laste opp bilder). Hvis dere har bilder av privat karakter, sensuelle eller veldig private - så passordbeskytter dere albumet hvor slike bilder ligger. Legg inn et passord dere husker. Dette kan dere opplyse til utvalgte profiler og venner, slik at de kan se bildene deres :)

Meldinger og kommunikasjon
I selve admin er det en del intuitive kommunikasjonsmidler dere kan benytte for å få kontakt med nye og spennende venner. De er relativt selvforklarende. Benytt meldingsknapper, chat (nede på side), send en gave (offentlig eller privat), bookmark favoritter osv. Bare surf litt rundt og kos dere :)

» OBS! Enkelte Mobil-Emojis kan IKKE benyttes i meldinger, da dette sletter teksten!

Finne ønskede venner
Hvis dere vil øke sjansene til å finne noen med de samme ønskene og interessene, er det et verktøy som heter "Matchmaking preferanser" (let i menyvalg i din profil). Her kan du merke av preferanser som dere synes er viktig og uviktig. Dette gjør at deres søkeresultater og matcher vist i deres egen oversikt blir mer tilpasset deres ønsker!!

Endre epostvarsler
Dere kan endre innstillinger i hvordan dere varsles av siden pr. mail. Det er under "Postvarslinger" mulig å slå alle mailvarsler av.

Oppgradere til fullt medlemskap
For å få tilgang til alle medlemsfunksjoner, kan dere oppgradere deres profil. Dette gjør dere ved å velge "Abonner" eller "Oppgrader". Dere velger da hvilket abonnement som passer best for akkurat dere. Dere betaler med kort i forskudd. Dere kan velge mellom å betale med kort på vanlig måte, eller å benytte deres PayPal-konto (hvis dere har). Dere får også mulighet til å opprette en PayPal-konto, men dette kan dere takke nei til.
PAYPAL: Dette er en verdensledende og svært sikker måte å betale på (se www.paypal.com). Forbrukerrådet anbefaler løsningen, og INGEN DATA eller opplysninger blir lagret hos Partreff.No. ALT behandles eksternt via PayPals sikre løsninger.

Enkel oppsigelse
Det er meget enkelt å si opp - og slette - sin profil. Velg ganske enkelt "Rediger profil" og klikk på 'Slett profil' nederst!

annonse

Passord
Passord
Passord